Penrite Oil - Hoge kwaliteits-olie speciaal voor klassiekers

Penrite Oil - Hoge kwaliteits-olie speciaal voor Klassiekers

Penrite Oil biedt een compleet assortiment oliën en smeermiddelen voor klassiekers en oldtimers, voor zowel auto's als motorfietsen.

De Penrite producten worden speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de originele specificaties van oude voertuigen, gebruikmakend van de modernste technologie en kennis op het gebied van smering en smeermiddelen.

Moderne oliën zijn meestal niet het meest geschikt voor uw klassieker, hoe goed het product ook is. Deze zijn vaak veel te dun en bevatten veel dopes die onnodig zijn of zelfs averechts kunnen werken in het geval van ouderwetse technieken en materialen.

Daarnaast heeft Penrite ook een aantal bijzondere motor-oliën voor de moderne auto's.

Penrite gebruikt een zeer hoge kwaliteit basis-olie gecombineerd met geselecteerde toevoegingen en houdt daarbij heel duidelijk de klassieke auto en motorfiets in gedachten. Dit resulteert in een betere bescherming door hogere oliedruk, lager olieverbruik en het voorkomen van sludge vorming en "gumming".

Het assortiment van Penrite oil bestaat o.a. uit diverse gedoopte en ongedoopte motoroliën, versnellingsbak oliën, stuurhuis- en achteras oliën en diverse smeer-vetten.

Penrite Oil bestaat sinds 1926. Zij maakten dus al olie voor uw klassieker toen deze nieuw was! Of het nu een MGB, een Jaguar E-type V12 of een W.O.Bentley is, een Citroen ID of een Bristol 401, Penrite is de enige die een complete range van smeermiddelen levert.

Hieronder vindt u een overzicht van de diverse producten. Bel of email gerust voor een advies!